KÖNNYEN ÉRTHETŐ KOMMUNIKÁCIÓ, EGYENLŐ ESÉLYŰ HOZZÁFÉRÉS 2. szakmai konferencia

KÖNNYEN ÉRTHETŐ KOMMUNIKÁCIÓ, EGYENLŐ ESÉLYŰ HOZZÁFÉRÉS 2. szakmai konferencia
06/10

2022. június 10. 10:00 - 14:00

Online (Zoom)

06/10

2022. június 10. 10:00 - 14:00

Online (Zoom)


Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar és a Könnyen érthető kommunikáció – Könnyen érthető élet honlap kisközössége immáron második alkalommal szervez online szakmai konferenciát, amelyen az egyenlő esélyű hozzáférésen belül kiemelt szerepet kap a könnyen érthető kommunikáció.

A konferencia apropóját az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar gyógypedagógia-tanár mesterképzés projekt szemléletű oktatása során az egyenlő esélyű hozzáférés témakörében készült termékek adják. Célunk, hogy a konferencia rávilágítson arra, hogy a felsőoktatás során a képzésben résztvevők szerepköre túlmutat az információk befogadásán, azt integrálva önmaguk tudnak a gyógypedagógia területén hasznosítható új, innovatív tartalmakat létrehozni.

A konferencia kiemelt témája a könnyen érthető kommunikáció, amelynek területe folyamatosan bővül tudományelméleti és gyakorlati eredményekkel. Az egyenlő esélyű hozzáférés egyik infokommunikációs pilléreként egyre erősödő szerepet tölt be.

Meghívó és részletes program

Meghívó és részletes program táblázat nélkül

Bemutatkoznak a konferencia előadói

Plakát

 

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az online eseményhez csatlakozás linkjét a regisztráció során megadott email címre küldik el a szervezők, a konferenciát megelőző napon.

A regisztráció 2022. június 9-én (csütörtök), 12 órakor zárul.

A regisztráció elküldésével a jelentkező egyidejűleg tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar a rendezvényen a jelentkezőről készülő fotó- és/vagy videófelvételen megjelenő képmását a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2.48. § (1) bekezdése értelmében elkészítheti és felhasználhatja - ideértve a nyilvánosságra hozatalt is. A regisztráció során megadott adatokat kizárólag a konferencia szervezésének céljából használjuk fel és kizárólag a konferencia megtartásának idejéig kezeljük.

Az online rendezvényhez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató  innen tölthető le.

A konferencia teljes idejében igény esetén feliratozást, az angol nyelvű előadásra pedig szinkrontolmácsot biztosítunk.

A regisztráció lezárult.