Felvételi

Felvételi

Felvételi

Felvételi

Az egyetemi felvételi rendszerhez illeszkedően, Karunk képzései iránt érdeklődő tanulni vágyóknak a www.felvi.hu felületen kell benyújtaniuk jelentkezésüket, akár alapképzésünk vagy mesterképzéseink iránt érdeklődnek. Ezen a felületen érhetők el azok a felvételi információk is, melyek kifejezetten a Bárczi által indított képzésekre vonatkoznak. A Karra vonatkozó felvételi információk a Felsőoktatási Felvételi Tájékoztató megjelenésével párhuzamosan kerülnek frissítésre, minden év decemberében a következő naptári év felvételi eljárásához.

Képzéseinkről első kézből a kari nyílt napon tudnak tájékoztatást kapni az érdeklődők. Ezen a napon bemutatjuk képzéseinket, illetve az alapképzés egyes szakirányai is bemutatkoznak. Ekkor van lehetőség meghallgatni a kari hallgatói önkormányzat képviselőinek beszámolóját a karon zajló közösségi életről, az ún. mentor rendszerről és minden más hallgatói támogatásról.

A továbbképzésekre történő aktuális meghirdetéseket és jelentkezési határidőket a Továbbképzések menüpontra kattintva találják meg az érdeklődők.

A Felvételivel kapcsolatos valamennyi friss információt honlapunk kezdőlapján adjuk közre.