Magyar Tudomány Ünnepe 2021 – „Tudomány: iránytű az élhető jövőhöz”

Magyar Tudomány Ünnepe 2021 – „Tudomány: iránytű az élhető jövőhöz”
11/25

2021. november 25. 09:30 - 16:00

Online (zoom)

11/25

2021. november 25. 09:30 - 16:00

Online (zoom)


Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar a 2021. évi Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódó konferenciája, a hallássérültek pedagógiája és rehabilitációja téma köré szerveződik.

A részletes program innen tölthető le.
 

A részvétel regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi gombra kattintva jelezze felénk.

 

Kedves Érdeklődő!

Szeretettel invitáljuk az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar 2021. évi Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából rendezett konferenciájára. Az Új irányok és eredmények a hallássérült személyek komplex, multidiszciplináris ellátása területén c. konferencia 2021. november 25-én kerül megrendezésre online, a Zoom felületen. A konferencia regisztrációhoz kötött, az előadások csatlakozási linkjét az Ön által megadott email címre küldi meg munkatársunk a konferencia előtt pár nappal. Kérjük figyelje Levélszemét/Spam fiókját is, előfordulhat, hogy az általunk küldött e-mail oda kerül majd.

A konferencia programjáért a Hallássérült Személyek Pedagógiája és Rehabilitációja Szakcsoport felelős, kérdés esetén kérjük forduljon a szakirány adminisztrátorához, Breitner Zsuzsához a breitner.zsuzsa@barczi.elte.hu címen.

Az esélyegyenlőség biztosítása érdekében a konferencia teljes időtartama alatt írótolmácsot biztosítunk. A külföldi előadások magyar nyelvre való fordítása szintén írásban fog megvalósulni. Amennyiben Ön látássérült személy és igényli a külföldi előadások magyar hangzó nyelven való tolmácsolását, kérjük jelölje a regisztrációs felület második pontjában.

Bizonyos előadások (az előadók engedélyével) rögzítésre kerülnek oktatási célokra, így jelentkezésével tudomásul veszi ezt és hozzájárul ennek megvalósulásához.

Köszönjük, hogy érdeklődik szakmai előadásaink iránt és várjuk szeretettel!

Adatkezelésre vonatkozó infromációk

Az ELTE BGGYK a jelentkezők személyes adatainak kezelése során kiemelt figyelmet fordít az adatkezelési jogok biztosítására, a személyes adatokat az Európai Parlament és Tanács a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről szóló 2016/679 számú rendelet (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011.évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezeli. Az adatokat kizárólag a 2021. november 25-én tartandó Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódó Új irányok és eredmények a hallássérült személyek komplex, multidiszciplináris ellátása területén c. konferenciára való jelentkezéshez gyűjti, azokat harmadik fél számára nem továbbítja. Az ELTE BGGYK birtokába jutott személyes adatokat az adatkezelés céljának megvalósulásáig kezeli és tárolja. A Konferencia végeztével azokat megsemmisíti.

Az adatkezelésre vonatkozó információkat megértettem, és a regisztráció során megadott adataim kezeléséhez kifejezetten hozzájárulok:

Látássérült személy vagyok. Igényelni szeretném a külföldi előadások hangzó magyar nyelven való közvetítését.