Megjelent a Bárczium nyomtatott különszáma

2023.03.09.
Megjelent a Bárczium nyomtatott különszáma
A Különszám alkotói munkáját egy régi és új tagokból álló szerkesztőség végezte. A kar hallgatói csapatát vendégszerzők színesítették, akik az Együttható Egyesület és a Here We Are „Képességrobbanás” projektjén keresztül kerültek kapcsolatba a Bárcziummal.

A Bárzium szerkesztőségének célja, egy maradandó, szakmai és közösségi értékeket egyaránt képviselő produktum létrehozása volt. A cikkek témáit tekintve: a magazinban megjelennek a gyógypedagógia különböző színterei, hallgatói pályaorientációt segítő interjúk, de napjaink életmódjához, a gyógypedagógusok aktuális kihívásaihoz alkalmazkodva a közösségi média világa, annak etikus használata is érintésre került. Reményeik szerint hallgatóink és oktatóink is elégedetten lapozgatják majd a Bárczium klasszikus, mégis egészen új-ságát.

A nyomtatott példányok az Ecseri úti épület portájához közel kerülnek majd kihelyezésre. A megjelenés különleges alkalmát jótékony célra is szeretnék felhasználni, mely az Együttható Egyesület támogatására szolgáló gyűjtést foglalja magában. Az Egyesület anyagi támogatásának háttere a vendégszerzők lelkes, fáradhatatlan munkája a különszám elkészülésének folyamatában, amit ezúton is szeretnének megköszönni.

A magazin rovatai: Gyógypedagógián innen és túl, Közösségi média, HatARTalan, SzemlÉLET, Bárczisok ELTE-léte

Az Együttható Egyesület és a Here We Are küldetéséről és munkájáról Facebook oldalukon tájékozódhatnak.