Magyar Tudomány Ünnepe 2020

Magyar Tudomány Ünnepe 2020
11/19

2020. november 19. 10:00 - 15:00

Online Zoom

11/19

2020. november 19. 10:00 - 15:00

Online Zoom


Dimenzióváltások a látássérült személyek pedagógiája és rehabilitációja mátrixában

Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karon a Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódó, november 19-i online konferencia, idén a látássérült személyek pedagógiája, rehabilitációja és a Vision 2020 témája köré szerveződik.

A látássérült személyekkel foglalkozó tudomány- és szakterületek folyamatosan megújuló formában adnak választ a jelen korban felmerülő kihívásokra. A pedagógiai módszerek, a résztvevők kompetenciái, az együttműködések platformjai, így a kommunikációs stratégiák folyamatosan változnak, amelyek hatással vannak a gyógypedagógia ezen szakterületének módszertanára és megerősíti a szakmaközi együttműködéseket. Az idei online konferencia betekintést nyújt a látássérüléssel kapcsolatos tudományos eredményekbe, a társtudományok hatására formálódó szemléletbe, a szakmaközi együttműködések sikereibe, és a kommunikációt érintő új módszerekbe.

A tudományos konferencia idén Prof. Dr. Csocsán Emmy, a látássérült személyek oktatásának egyik kulcsfontosságú szakemberének munkássága előtt tiszteleg.

Az esemény meghívója és részletes program pdf. formában itt tölthető le, Word változatban pedig innen tölthető le.

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.
A regisztráció elküldésével a jelentkező egyidejűleg tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar a rendezvényen a jelentkezőről készülő fotó- és/vagy videófelvételen megjelenő képmását a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2.48. § (1) bekezdése értelmében elkészítheti és felhasználhatja - ideértve a nyilvánosságra hozatalt is. A regisztráció során megadott adatokat kizárólag a konferencia szervezésének céljából használjuk fel és kizárólag a konferencia megtartásának idejéig kezeljük.

Az előadás online felületen valósul meg, amelynek linkjét a regisztrált jelentkezőkkel az előadás hetében osztjuk meg. Az előadáson való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Az online rendezvényhez kapcsolódó adatkezelési tájékoztató innen tölthető le.
Regisztrációs szándékát az innen letölthető Word formátumú regisztrációs lappal is megteheti, amennyiben a regisztrációs menüpont kitöltése során nehézség adódik.

Az eseményre további regisztrációt nem tudunk fogadni, a rendelkezésre álló keretszám betelt. Javasoljuk, hogy az eseményt kövesse online, a kari honlap esemény oldalán beágyazott stream-en keresztül.