Könyvtár elvitelre! (frissítve: 2022. 04. 13.)

2021.09.03.
Könyvtár elvitelre! (frissítve: 2022. 04. 13.)

A még mindig zajló felújítási munkálatok miatt sajnos speciális szabályokkal, de továbbra is lehetőségetek lesz a könyvkölcsönzésre.

A kölcsönzési módot Könyvtár elvitelre! névre kereszteltük, íme a részletek:

Könyvet ezentúl EZEN a linken keresztül igényelhettek tőlünk.

Az űrlapon meg kell adnotok néhány rátok vonatkozó, illetve szükséges könyvekkel kapcsolatos adatot, és már küldhetitek is nekünk. Mi feldolgozzuk a kérést, és egy-két napon belül válasz email-ben jelezzük, hogy a kért könyvek elérhetőek-e, illetve küldünk nektek egy második, átvételi időpontfoglalásról szóló űrlapot is. Ezen lehetőségetek lesz kiválasztani a nektek legmegfelelőbb időpontot (hétfő-csütörtök: 11-12; péntek: 15-16 óra) arra, hogy a könyveket személyesen átvegyétek.

És ha már a helyszín!
Az ideiglenesen - egy jelentősen szűkített állománnyal - kialakított könyvtár az A/7-es teremben található. Könyveket előre egyeztetett időpontban itt lehet átvenni. A könyvek visszajuttatására postán vagy az épület bejáratánál lévő könyvtári dobozba elhelyezve van lehetőségetek. A dokumentumok visszavételéről minden esetben tájékoztató emailt küldünk.
A jelenleg nem elérhető könyvek mellett a katalógusban az Átmenetileg nem elérhető jelzést találjátok, ezeket sajnos nem tudjátok most igényelni. Azt a néhány ezer könyvet viszont, ami elérhető a számotokra, a ti korábbi igényeiteket, kölcsönzési szokásaitokat maximálisan figyelembe véve válogattuk össze, hogy még ilyen körülmények között is a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk nektek.

Igényeljetek, kölcsönözzetek, használjátok a könyvtárat! Nagyon várunk titeket!