Konferencia és Szakmai Nap "Integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció a kapcsolatok tükrében" címmel

Konferencia és Szakmai Nap
03/07

2019. március 07. 09:30 - 16:00

ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar (1097 Budapest, Ecseri út 3. C/105. Tóth Zoltán terem)

03/07

2019. március 07. 09:30 - 16:00

ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar (1097 Budapest, Ecseri út 3. C/105. Tóth Zoltán terem)


Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar Gyógypedagógiai Továbbképző Központja, valamint a Semmelweis Egyetem EKK Mentálhigiéné Intézete 2019. március 7-én rendezi meg az Integrált szülő-csecsemő konzultáció 4 féléves szakirányú továbbképzést beharangozó konferenciáját, szakmai napját, amelynek témája:

Integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció a kapcsolatok tükrében

Szülő-gyermek, test és lélek

Az Integrált szülő-csecsemő konzultáció (Hédervári-Heller és Németh) egy komplex, tudományosan megalapozott prevenciós-intervenciós módszer a koragyermekkori pszichoszociális és pszichoszomatikus eredetű problémák, a regulációs zavarok kezelésére. Széles körben, több keretben, a gyermekellátás minden területén sikeresen alkalmazható.

Meghívott előadóink mellett az Integrált szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció (ISZCSK) szakirányú továbbképzésben oktató, valamint a képzésben lévő és már végzett szakemberek számolnak be tapasztalataikról, szülőkkel és gyermekekkel végzett tevékenységükről. Az előadások betekintést nyújtanak az egészségügyi és pszichoszociális területeken dolgozó szakemberek számára a külföldön már széles körben elterjedt módszer alkalmazásáról és a hazai ellátórendszerbe való beillesztésének lehetőségeiről.

A programon való részvétel ingyenes. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

Részletes program

A helyszín akadálymentes.
A program ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy a lenti gombra kattintva regisztráljon az eseményre.

A pedagógus-továbbképzésről, a pedagógus-szakvizsgáról, valamint a továbbképzésben résztvevők juttatásáról és kedvezményeiről szóló 277/1997. (XII.22.) Korm. rendelet 5. § (3) bekezdés d) pontja szerint a 7 évenkénti 120 órás kötelező továbbképzés 25 %-a - 30 óra időtartamban - egyenként 5 órából álló nem akkreditált képzésben való részvétellel is teljesíthető.

A fentieknek megfelelően a Szakmai Napon történő legalább 5 órás időtartamban való részvételről – köznevelésben dolgozó vendégeink kifejezett ezirányú kérésének megfelelően, s egy adatfelvételi lap helyszíni hiánytalan kitöltését és a regisztrációs pultnál történő leadását követően – tanúsítványt állítunk ki, melyet a kérelmezőnek a konferencia utáni napokban postai úton továbbítunk.

A regisztrációs lapon kérjük döntése szerint jelezze meleg étel igényét is, melynek ára egységesen 950 Ft/ fő (vegetáriánus, gluténmentes menü is választható), és készpénzes fizetés ellenében a konferencia ebédszünete alatt a kari étteremben elfogyasztható.

A regisztráció elküldésével a jelentkező egyidejűleg tudomásul veszi és hozzájárul ahhoz, hogy az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar a rendezvényen a jelentkezőről készülő fotó- és/vagy videófelvételen megjelenő képmását a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 2.48. § (1) bekezdése értelmében elkészítheti és felhasználhatja - ideértve a nyilvánosságra hozatalt is. A regisztráció során megadott személyes adatokat kizárólag a szakmai nap megtartásának céljából használjuk fel.  

 

A 2019/20-as tanév őszi félévében indítandó szakirányú továbbképzésről itt tájékozódhat

 

Intézményi kötődés

Közoktatásban dolgozó szakemberként igényt tart-e tanúsítványra?

Kérjük jelölje hogy a konferencián igényel-e ebédet, melyet a regisztráció helyszínén készpénz ellenében tud kifizetni. Az alábbi lehetőségek közül tud választani.

Egyéb speciális igények