Felhívás a 2021. évi OTDK-ra Kvalifikáló Házi Konferenciára

2019.11.29.
Felhívás a 2021. évi OTDK-ra Kvalifikáló Házi Konferenciára
Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar 2020. április 15-én, szerda délután (A/67) rendezi a 2021. évi Országos Tudományos Diákköri Konferenciára kvalifikáló házi konferenciáját.

Az Országos Tudományos Diákköri Konferenciára kvalifikáló házi konferenciára jelentkezni az alábbi feltételekkel lehet:

  • Aktív hallgatói jogviszony
  • Tudományos diákköri munkát összefoglaló dolgozat elkészítése és beküldése 2020. március 9. hétfőig. (egy nyomtatott és egy elektronikus példány.)
  • A dolgozat témájában igen, de kidolgozottságában, terjedelmében nem lehet azonos a szakdolgozattal, melyről a végzős hallgatóknak nyilatkozniuk is kell.
  • A tudományos írott műveknek megfelelő felépítés 20-30 oldal terjedelemben, Times New Roman betűtípus, 12 betűméret; 2,5 cm margók, sorkizárt, 1,5 sorköz. (Az egyes szekciók ettől eltérhetnek, így az OTDK nevezés elnyerése esetén átszerkesztés válhat szükségessé.)

A beérkezett pályaműveket független szakmai testület bírálja. A jelölteknek a házi konferencián 15 perces, bemutatóval kísért előadásban, zsűri bizottság előtt kell az OTDK nevezés jogát megszerezni.

Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar Tudományos Diákkörének Hallgatói és Oktatói Tájékoztatója itt érhető el.

A jelentkezéseket (dolgozat megküldése) 2020. március 9-ig várjuk a berencsi.andrea@barczi.elte.hu, illetve a horvath.zsuzsanna@barczi.elte.hu e-mail címekre.
Bővebb információ az Országos Tudományos Diákköri Tanács oldalán, illetve a fent megadott e-mail címeken szerezhető. A felhívás letölthető Word formátumban.