Dialógusok az autizmusról 2021

Dialógusok az autizmusról 2021
07/02

2021. július 02.

Online

07/02

2021. július 02. -

Online


Az MTA-ELTE Autizmus Szakmódszertani Kutatócsoport (MASZK) és az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar „Dialógusok az autizmusról. MASZK: lezárás, újranyitás és folytonosság. Autizmus és oktatás egy rendkívüli időszakban” című szakmai rendezvénye idén hatodik alkalommal jelentkezik. A rendezvénysorozat célja segíteni a kutatók, gyakorlati szakemberek, autizmussal élő emberek és hozzátartozóik párbeszédét.

A hagyományteremtő „Dialógusok az autizmusról” keretein belül a közel öt éve zajló MASZK kutatások legfontosabb eredményeit és tanulságait ismerhetik meg. A rendezvény fókusza ezúttal a családok életminőségére és ellátásuk helyzetére, az iskolai befogadást támogató kortárs tudásformáló program életre keltésére és az autizmussal élő emberek mindennapjait támogató digitális innovációra irányul. Dialógusok a rendkívüli helyzetről és jövőképeinkről.

A részletes program és a regisztrációs lehetőség júniusban lesz elérhető. Kövesse a kutatócsoport tevékenységeit ezen a weboldalon: https://maszk.elte.hu/