A megjelenés titkai – Publikációs Workshop a Bárczin

A megjelenés titkai – Publikációs Workshop a Bárczin
04/05

2023. április 05. 16:00 - 17:30

Online (MS Teams)

04/05

2023. április 05. 16:00 - 17:30

Online (MS Teams)


Évről évre sok kincsünk, közlésre érdemes nyersanyag születik a Bárczin BA, MA és PhD hallgatók munkáiból. Célunk, hogy a kar hallgatói megismerjék a tudományos igényű publikálás folyamatát és a gyógypedagógia multidiszciplináris területének megfelelő publikációs lehetőségeket.

Ennek érdekében a gyógypedagógia területén kiemelkedő két folyóirat főszerkesztőit hívtuk meg egy online kerekasztal beszélgetésre, hogy bemutassák folyóiratuk jellegzetességeit és hogy mit tudnak kínálni a publikálni vágyó TDK-zó vagy PhD hallgatóknak.

A kerekasztalhoz csatlakozik a Kari Könyvtár igazgatója, aki a publikációs folyamat támogatási lehetőségeit mutatja be a könyvtár részéről.

A kerekasztal beszélgetés során nyitottan várjuk majd a felmerülő kérdéseket.

Szeretettel várjuk a rendezvényre a kari oktatókat is, szakdolgozatok, TDK dolgozatok és PhD munkák témavetőit vagy azokat, akik témavezetésben gondolkodnak!

Az eseményhez az alábbi csatlakozási linken lehet csatlakozni. 

Meghívott előadók:

Dr. habil. Hoffman István, Fogyatékosság és Társadalom folyóirat, főszerkesztő
dr. Virányi Anita, Gyógypedagógiai Szemle, főszerkesztő
Bergmann Krisztina ELTE, BGGYK Kari Könyvtárigazgató

Várunk minden érdeklődő hallgatót és oktatót a rendezvényre!

ELTE BGGYK, Tudományos Diákköri Tanács

A rendezvény az ELTE BGGYK “Kapcsolódó közösségek a tudományos tehetséggondozásban” című HHTDK-22-es pályázatának keretében valósul meg a Miniszterelnökség és a Nemzeti Tehetség Alap Nemzeti Tehetség Programjának támogatásával. Támogatás időtartama: 2022. szeptember -2023. Június Támogatás teljes összege: 750 000 Ft.